Kirpputori Vintin ohjeet ja säännöt

Myyntipaikan varaus

Myyntipaikan varaus tapahtuu paikan päällä myymälässä tai soittamalla numeroon 0400-330035. Sähköpostilla voi laittaa kyselyn, mutta varausta emme valitettavasti voi tehdä pelkän sähköpostin perusteella. Lyhin vuokrajakso on 6 arkipäivää. Vuokra maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä tai viimeistään ennen myyntijakson alkua. Pöytävaraus varmistuu, kun pöytävuokra on maksettu. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.


Tuotteet ja hintalaput

Tuotteet hinnoitellaan Kirpputori Vintin omilla viivakoodihintalapuilla, muulla tavoin hinnoiteltuja tuotteita emme valitettavasti voi myydä. Pöytävuokraan kuuluu kaksi hinta-arkkia (sis. 66 hintaa). Lisäarkeista perimme 0,40 €/tarra-arkki ja 0,20 €/paperiarkki.

Viivakoodilliset hinnoitellut hintalaput voit tehdä verkossa osoitteessa http://varaapaikka.com/vintti/hinta.pl Hintalappujen tekoa varten tarvitset asiakasnumeron, jonka saat varauksen yhteydessä. Tekemäsi hintalaput siirtyvät automaattisesti Kirpputori Vintin järjestelmään ja valmiit hinta-arkit tulostetaan kirpputorilla. Hintalaput on mahdollista tulostaa myös kokonaan kotona, silloin pyydämme sinua käyttämään hintalappujen teossa oheista linkkiä. http://varaapaikka.com/vintti.zip Ohjeistus ohjelman asentamisesta kotikoneellesi löytyy tuosta hieman alempaa kohdasta Tuotteiden hinnoittelu vaiheittain (tulostus kotona). Muistathan, että tässäkin tapauksessa tarvitset asiakasnumerosi ja paikkanumerosi, jonka olet saanut pöytävarauksen yhteydessä.

Voimme tulostaa sinulle myös hintatarroja, joihin kirjoitat käsin tuotteen hinnan ja tuotekuvauksen, mutta kassatoiminnan nopeuttamiseksi ja myynninseurannan selkeyttämiseksi asiakkaalle, kannattaa hintalaput tehdä kuitenkin kokonaan sähköisesti. Muista, että jos muutat tuotteen hintaa, tee siitä aina uusi tarra! Jos haluat alentaa kaikki tuotteesi kerralla ilmoita siitä kassalle, tulostamme sinulle tarvittaessa % ale kyltin myyntipöydällesi, syötämme antamasi aleprosentin asiakastietoihisi ja tämän kassajärjestelmämme alentaa tuotteen hinnan automaattisesti.


Tuotteiden hinnoittelu vaiheittain (tulostus Kirpputori Vintissä)

 • Mene osoitteeseenhttp://varaapaikka.com/vintti/hinta.pl
 • Tunnistaudu kirjoittamalla asiakasnumerosi, numeron saat Kirpputori Vintissä varauksen yhteydessä
 • Kirjoita tuotteen hinta __ eur __ snt
 • Kirjoita tuotekuvaus (Älä käytä & -merkkiä!)
 • Tallenna hintalappu
 • Näytöllä näet jo valmiit laput, ne tallentuvat automaattisesti kirpputorin järjestelmään
 • Tarrat tulostetaan kirpputorilla (2 arkkia sis. pöytävuokraan)


Tuotteiden hinnoittelu vaiheittain (tulostus kotona)

 • Napauta hiirellä linkkiä http://varaapaikka.com/vintti.zip
 • Näytölle avautuu pakkaustiedosto vintti.zip tai käyttöjärjestelmästä riippuen jo suoraan ikkuna, jossa näkyy sovellus tarrat.exe. Pakkaustiedoston tullessa tallenna tiedosto koneellesi esim työpöydälle. Jos taas näytöllä näkyy jo valmiina tiedosto tarrat.exe, niin napauta siitä hiirellä. ( Joillakin uusimmilla käyttöjärjestelmillä näyttöön on ilmestynyt laatikko joka varoittaa, että ko. ohjelma voi olla haitallinen tietokoneellesi. Näin ei todellakaan ole, vaan pääset jatkamaan asennusta valitsemalla kohdan Lisätietoja ja sitten napauttamalla painiketta Suorita joka tapauksessa)
 • Näytölle pitäisi ilmestyä laatikko, jossa teksti Asennus valmis. Käynnistä ohjelma tuplaklikkaamalla. Paina OK.
 • Työpöydällässi pitäisi nyt näkyä tähden muotoinen pikakuvake Tarrat
 • Tuplaklikkaa Tarrat pikakuvaketta
 • Näytölle ilmestyy Viivakooditulostus-laatikko
 • Täytä ensimmäiseksi varauksen yhteydessä Kirpputori Vintiltä saamasi asiakasnumero (tärkeä!) ja paikkanumerosi ja haluamasi juokseva numero (oletuksena nro 1)
 • Kirjoita tuotekuvaus (älä käytä& merkkiä), hintatiedot___eur___snt ja paina Lisää tarra painiketta
 • Valmiit viivakoodit alkavat kerääntyä näytölle. Yhteen A4 arkkiin mahtuu 33 viivakoodillista hintalappua.
 • Kun olet syöttänyt kaikki tuotteesi napauta näytöllä painiketta Tulosta tarrat ja jos tahdot itsellesi listan hinnoittelemistasi tuotteista napauta painiketta Tulosta lista.


Estääksemme hintaväärennökset, emme myy tuotetta, jonka hintalappua on muutettu käsin, vaan tuotteen hintaa alennetaan aina tekemällä uusi hintalappu. Myöskään hintalaputonta tuotetta emme voi myydä, joten kiinnitäthän hintalapun huolella.

Prosenttimyynti

Isompia tuotteita on mahdollista sopimuksen mukaan tuoda prosenttimyyntiin, esim. antiikkihuonekalut. Tässä tapauksessa perimme myyntihinnasta 25 % myyntipalkkio. Esilläoloaika per tuote korkeintaan 2 kk. Lähetä tai tuo kuva huonekalustasi, niin katsomme prosenttimyynnin varaustilanteen.


Kun myyntijakso alkaa

Tuotteet myyntipaikalle voidaan tuoda joko edellisenä päivänä tuntia ennen myymälän sulkemista eli arkisin klo 16.00 - 17.00 ja lauantaisin klo 12.00 – 13.00 tai myyntijakson ensimmäisenä päivänä kirpputorin aukioloaikoina. Muista ilmoittautua aina ensimmäiseksi kassalla.

Tuotteiden tulee mahtua myyntipaikan hyllyihin tai rekkiin. Turvallisuuden ja siisteyden vuoksi käytäville ja lattioille ei saa laittaa tavaroita. Tavaroiden tuonnissa käytetyt laatikot ja muovikassit on vietävä pois vuokraajan toimesta. Kirpputori Vintti vastaa myymälän yleisestä järjestyksestä, mutta myyntipaikan siisteydestä vastaa aina myyntipaikan vuokraaja. Voit myös ostaa Pidä myyntipaikkani siistinä – palvelun kassalta (6 €/vko ja 20€/kk). Myyntipaikka siistitään tällöin kerran päivässä.

Arvotavarat on mahdollista sijoittaa myytäväksi erillisiin lasivitriineihin. Paikkavuokraan sisältyy 1 arvokas tuote vitriiniin, ja kun ko. tuote myydään, voit tuoda tilalle uuden tuotteen. Muussa tapauksessa vitriinissä myynti on 3 €/hylly/vko, muutoin käytetään prosenttimyyntihinnoittelua. Tauluja varten ovat omat tauluhyllyt, vuokrahintaan sisältyy yhden taulun hyllypaikka. Lisätauluista peritään 3 €/taulu/vko, muutoin käytetään prosenttimyynnin hinnoittelua.

Myytävät tavarat

Myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita, hajuttomia ja ehjiä. Jos tuotteessa on jokin vika, siitä on ehdottomasti ilmoitettava jo tuotteen hintalapussa!

Kirpputori Vintillä ei saa myydä seuraavia tuotteita: Lue kiellettyjen tuotteiden lista tästä linkistä.


Myyntijakson aikana

Myyntijakson aikana myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja (ellei ole sovittu siisteyspalvelusta). Myynninedistämiseksi myyntipaikka kannattaa pitää siistinä ja mielenkiinnon ylläpitämiseksi tuoda uutta tavaraa myyntiin. Kirpputori Vintti varaa oikeuden käyttää tuotteittesi kuvia markkinoinnissa (myymälässä, kotisivuilla ja Facebookissa).

Kun myyntijakso päättyy

Myyntipaikka tulee tyhjentää ja siivota myyntijakson viimeisenä päivänä viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa eli arkisin klo 16.00 ja viikonloppuisin klo 12.00. Ilmoittaudu tässäkin tapauksessa ensimmäiseksi kassalle, niin voimme alkaa valmistella tilitystä.

Myymättä jääneet tavarat tulee noutaa viipymättä. Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tilityksen yhteydessä myyntipaikan tyhjennysmaksun 20 €/myyntipaikka. Tavaroita säilytetään yhden viikon ajan (6 vrk), jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi, jolloin myös vuokrapaikan myyntisaldo siirtyy kirpputorin omistukseen.

Meiltä voit myös ostaa myyntipaikkasi tyhjennyspalvelun edullisesti hintaan 5,00 €/myyntipaikka. Tyhjennyspalvelu tulee ostaa varauksen yhteydessä.

Tilitys

Tilitykset hoidetaan vuokra-ajan päättyessä tai viikoittain arkipäivänä ellei toisin sovita. Tilitykset mieluiten tilisiirtona pankkitilille, mutta myös käteistilitys onnistuu. Käteistilitykset tehdään vain keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tilityslaskelma on automaattinen, reaaliaikainen ja se pohjautuu viivakoodijärjestelmään. Tilityksen yhteydessä on todistettava henkilöllisyys. Tilityksen yhteydessä saat tulosteena raportin myydyistä tuotteistasi.

Peruutukset

Myyntipaikan varaus on peruutettava viimeistään 5 päivää ennen myyntijakson alkamista. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta joudumme perimään peruutusmaksun 10 €.

Tuotteiden turvallisuus

Kirpputori Vintti haluaa turvata asiakkaittensa tuotteet mahdollisimman hyvin mm. varkaustapauksilta. Tätä varten kirpputorille on asennettu tuotesuojaportti. Pöytävuokraa sisältyy 5 kpl hälyjä. Lisäkappaleista perimme vuokraa 0,10 € kpl. Kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille.

Kirpputori Vintti ei ole vastuussa kadonneista tai anastetuista tuotteista.